Referenssit

Superlouder

Sinin kanssa on helppoa ja sujuvaa työskennellä. Erittäin energinen ja idearikas yhteistyökumppani!

-Veera Silvendoin, tuottaja, Superlouder

Vauhtiajot

Pin-upin tytöt olivat erinomaisia hosteja VIP-alueillamme. Niin asiakkaat kuin henkilökunta pitivät heistä. Asenne oli kohdillaan ja he palvelivat asiakkaita aina hymyillen. Lisäksi heidän kanssaan oli mukava tehdä töitä!

- Suvi Liukkonen, VIP-somistaja & -host, Vauhtiajot

Powerpark

PowerPark

Sini Tarkkinen ja Pin-up-tytöt vierailivat PowerParkissa mainos- ja PR-kuvauksissa, josta saatiin hyviä otoksia tulevaan markkinointiimme.

Pin-up-tytöt toivat päivälle hyvän väriläiskän huvipuistoomme. Olimme erittäin tyytyväisiä asiakkaiden antamasta palautteesta ja saimme hienoa ja ammattitaitoista kuvamateriaalia käyttöömme. Näin syntyi PowerParkin ja Pin-up.fi:in kanssa yhteistyö, joka on saanut myös jatkoa. Ja kuluvalle vuodelle 2013 suunnitteilla on myös yhteistä tekemistä.

Suosittelen iloisia ja ihania Pin-up-tyttöjä Sinin johdolla myös muille yrityksille, sillä tytöt tuovat myös auringon mukanaan.

- Mikko Kiviluoma, johtaja, PowerPark

Lifestyle Forum

Sini Tarkkinen ja PinUp tytöt olivat mukana emännöimässä Lifestyle Forumin 25.5.2013 huippuseminaaria Helsingin Messukeskuksessa. Sini Tarkkisen juonnot onnistuivat loistavasti ja PinUp tytöt suoriutuvat muuttuvan aikataulun ja paineen alla erinomaisesti. Vaikka aikataulu oli tiukka, koko Sinin porukka jaksoi erittäin pitkän päivän hymyillen ja todellisten ammattilaisten ottein. Toivomme yhteistyötä heidän kanssaan jatkossakin ja suosittelemme heitä ilomielin. Mahtavaa tehdä yhteistyötä luotettavien ammatti-ihmisten kanssa ja saada kävijöiltä ainoastaan positiivista palautetta!

- Henriikka Grönholm, asiakasvastaava, Lifestyle Forum

North Karelia
Tattoo Fest

North Karelia Tattoo Fest

Sini ja Pin Up -tytöt sulostuttivat tatuointitapahtumaamme tammikuussa 2013. Sini juonsi kansainvälistyneen tapahtumamme kilpailuineen ammattitaitoisesti, mutta suurimman vaikutuksen juhlakansaan teki tyttöjen ottautuminen ja omistautuminen asiaan maanläheisesti ja suurella sydämellä.

- Mika Mahlavuori, promoottori, North Karelia Tattoo Fest

Plastic Tribe

Yhteistyö Pinup.fi:n tyttöjen kanssa on ollut mutkatonta ja helppoa. Aikataulut ja sovitut tehtävät ovat pitäneet. Lisäksi kymmenen pistettä hyvästä asenteesta!

- Kati Jensen, Plastic Tribe

GLOhair

Sini Tarkkinen ja ihanaiset Pin-Up-mimmit sulostuttivat Glohair gaalaamme Tampereella kesäkuussa 2012. Naiset hoitivat osuutensa ammattitaidolla. 

Sini juonsi näytöksemme rautaisella kokemuksella ilman minkäänlaisia lunttilappuja ja briiffasi mimmien koreografiat hetkessä monen vuoden kokemuksella. 

Saimme todella hyvää palautetta koko porukasta ja valitsisin heidät ehdottomasti edustamaan myös jatkossa.

- Janica Ström-Salonen, GLOhair-hiusmuotinäytöksen järjestäjä

 

Veljekset Keskinen

Tapahtuma oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut. Paikka oli edellisvuosia parempi ja mukana oli laadukkaampia autoja. Järjestelyt meni mielestäni kaikilta osin hyvin. Juontaja oli omasta ja monien muiden kuten Aki Vierunkedon mielestä täydellinen valinta. Rento tyyli, hauskat lipsahdukset ja ääni ovat parasta antia. Kiitos myös siitä että pysyit aikataulussa ja sovitut jutut toteutuivat. Mainittavaa on myös se, että Sini piti tytöt tiukassa ”kurissa” ja ohjeisti heitä itse.

Tytöt olivat oikein hyvä lisä tapahtumaan. Sen lisäksi että he toivat tapahtumaan silmänruokaa, niin terve naisihanne on meidän tyylistä. Meillähän siis ei ole koskaan ollut ”puolialastomia” laihoja tyttöjä Tuning-tapahtumassa niin kuin yleensä vastaavissa tapahtumissa on. Kaikki joiden kanssa olen jutellut ovat kovasti kehuneet sitä kuinka mahtava lisä tapahtumalle oli kun asiakkaat kiersivät teidän mukana autolta autolle.

- Sara Kimmi, Tapahtumavastaava, Veljekset Keskinen Oy

 

United Strongmen

Pyynnöstä todistan, että olemme tehneet yhteistyötä Sini Tarkkisen kanssa World´s Strongest Man Experience™, Queen of the Castle™ ja Highland Games SM-kilpailujen osalta vuonna 2012.

Sinin toimiin ovat kuuluneet tapahtumien juontaminen ja tv-haastattelut suomeksi ja englanniksi.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Sinin esiintymiseen, oma-aloitteisuuteen sekä yhteistyökykyyn ja joustavuuteen. Olemme myös saaneet paljon positiivista palautetta sekä yleisöltä, että kilpailijoilta ja tulemme jatkamaan yhteistyötä Sinin ja Pinup.?:n kanssa myös tulevissa tapahtumissamme.

- Jyrki Rantanen, United Strongmen, Hämeenlinna, 18.6.2012

Helsinki SuperCross 3.-4.2.2012

Helsingin MP-Näyttely 2012 yhteydessä ajettiin Monster Energy International SuperCross -kilpailu, jonka juontajina toimivat Sini Tarkkinen ja Tom Nylund. Ihastuttavat pin-up -mallit Anna ja Anne toimivat ratatyttöinä tapahtumassa, Maria taasen ampui T-paitatykillä yleisöön paitoja. Yleisö hurrasi kuuluvasti! Koko tapahtuma oli menestys.

Tapahtuma tarvitsi juontajakseen energisen ja näyttävän juontajan, joka tarvittaessa pystyy saamaan unisen yleisön sytytettyä asenteellaan.

Jo ensimmäisen puhelun jälkeen ei ollut epäselvää, etteikö Sini olisi juuri oikea henkilö hoitamaan juontajan pestiä. Erittäin idearikas Sini keksi jo heti hienoja ”aseita” yleisön sytyttämiseksi ja lämmön yläpitämiseksi.

Tapahtuman aikainen työskentely sujui erittäinkin mallikkaasti ja myös Sinin oikea ammattitaito tuli esiin, kun aikataulut venyivät ja kaikki eivät menneetkään juuri suunnitelmien mukaan. Sini ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt vaan toi esiin joustavuutensa ja kyvyn sopeutua tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tapahtuman järjestävä organisaatio oli erittäin tyytyväinen Sinin työskentelyyn, niin tapahtuman aikana, kuin järjestely vaiheessakin.

- Juuso Valtakari, tapahtuman organisaattori

Pielisen messut 14.6.2014

Playmore Games Oy

Pelialan yrityksemme osallistui Pielisen Messuille Nurmeksessa kesäkuussa 2014. Messuavustajina meillä oli kaksi Pin-Up kaunotarta (KittyCat ja Goldie Bow). Neidot keräsivät osastollemme paljon positiivista huomiota ja saimme heidän avustuksellaan menestyksekkään messupäivän. Yhteistyö PinUpin kanssa oli erittäin sujuvaa. Asioiden sopiminen ja kommunikointi etukäteen, paikan päällä ja tapahtuman jälkeen on sujunut erinomaisesti. Mallit todellakin toimivat yrityksemme eduksi ja voimme ilomielin suositella yrityksen palveluja muillekin!

- Jouni Jussila, Toimitusjohtaja, Playmore Games Oy