Mallitoimisto

Yritysesittely

Sivusto uudistuu. Mallien kuvat löytyvät mallitoimiston Facebook-sivuilta: 

https://www.facebook.com/PinUp.fi/

Sini Tarkkinen aloitti toimintansa Pin up:in parissa vuonna 2009, avaamalla  domainin www.pinup.fi. Ajatuksena ja ideana oli saada Suomeen Pin up-malleja ympäri promootio/- ja mallitehtäviin, vastapainoksi langan laihoille mallivartaloille. Kurvikkaat tytöt pääsivät ensimmäistä kertaa kunnolla esiin, Sinin konseptoimassa Pin up kisassa. Kisan hän järjesti ja konseptoi X-Treme Car Shown alaisuudessa toimineelle Pin up Finlandille. Sini ideoi iloisen kisan ja motivoiva ideologia, “jokainen nainen on kaunis ja kauneus on aina katsojan silmissä” sai suuren huomion suomalaisissa naisissa. Kisa veti ISON media huomion, ollen Suomen ensimmäinen mallikilpailu, jossa ei ollut koko tai paino vaatimuksia.

Iltalehti hehkutti Sinin kehittämää hauskaa Pin-up-kilpailua Suomessa  www.iltalehti.fi/viihde/2011091514383405_vi.shtml

Kisan jälkeen Sini halusi tehdä tytöistä hyväntekeväisyyskalenterin Syömishäiriöklinikan toiminnan tukemiseksi. Iltalehtikin noteerasi asiaa hyvän ajatuksen puolesta www.iltalehti.fi/viihde/2011111014731189_vi.shtml

Vuonna 2012 Mallitoimiston ovet avattiin kisassa tutuiksi tulleille malleille, sekä uusiakin kasvoja saatiin rempseään joukkoon. Sini halusi tehdä kisasta vielä isomman ja isommille lavoille, joten vuonna 2012 kisa järjestettiin yhteistyössä Eastwayn kanssa, Pinup-Mallikilpailu-nimisenä pinup-kisana Mötley Crüen, sekä ZZ-Topin keikkalavoilla.

Iltalehti uutisoi Pinup-Mallikilpailu 2012 www.iltalehti.fi/viihde/2012072215870897_vi.shtml

Kisat oli menestys ja malleja oli toimistomme listoille kasaantunut iso joukko. Keikkaa alkoi tulemaan enemmän vuonna 2013 , kun malleja alkoi löytyi ympäri Suomea. Mallitoimisto Pin-up.fi nimenmuutos tehtiin alku vuonna 2013, kun Pinup.fi domaini muuttui www.pin-up.fi:ksi. Vuonna 2013  Sini ispiroi Louise Rio Wild:ia järjestämään Pin-Up-kilpailua Englantiin ja tästä innostuneena Louise järjesti  Sinin avustuksella Pin-Up- kilpailun, joka sai suuren huomion BBC:n ja muiden tahojen puolesta. Kisoista tuli samantien menestys. Miss Pinup UK kisa www.misspinupuk.com , sekä Miss Pinup International.

Pin-up.fi Mallitoimistolla menee kovaa. 2014 Vuoden alusta on sovittu isot kuviot monien eri alan toimijoiden kanssa. Malleja on vaihtunut vuosien varrella. Tällä hetkellä kasassa näyttäisi olevan erittäin aktiiviset, hyvät ja aidosti onnelliset mimmit.  Casting-tilaisuus Pin-up-ammattimalliksi on monimutkainen, koska Sini haluaa pitää konseptistaan kiinni, jossa jokainen toimistoon kuuluva malli haluaa vilpittömästi hyvää kanssa ihmisilleen, sekä jakaa lähimmäisen rakkautta, kateellisuuden tai katkeruuden sijaan.

-Sini ja Pin-up pimut-