Kuvaukset

Valokuvaukset

Kaipaatko piristystä arkeen? Itsellesi tai lahjaksi kuvaus päivä Spin Me Around tiimin kanssa! Upea kokemus ja itsetunnon kohotus kaiken ikäisille ja kokoisille. Teemme sinusta parhaan version itsestäsi, jotta voit nähdä itsesi uudessa valossa!

 

Edustava teemakuva/businesskuva

Pin up-Kuvauspäivä

Kaverikuvaus

Ryhmäkuvaus esim polttariporukalle, hinta sopimuksen mukaan

Järjestämme myös malli- ja kampaus/meikki kursseja, hinta sopimuksen mukaan

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen päivä juuri sinulle!

Aikaisempaa mallikokemusta ei tarvita. Kuvaamme eri lokaatioissa pääkaupunkiseudulla, sekä koko Suomen alueella!

Kuvausjärjestelijänä toimii meikkitaiteilija/kampaaja Sara Kutila. Sara on kauneusalan moniosaaja, toimii mm. meikki- ja ripsitaiteilijana sekä parturi kampaajana. Mallitoimisto Pin-up.fi virallisena meikkaajana Sara on ollut jo pari vuotta. Sara pitää myös meikki ja kampaus koulutuksia yksityisille henkilöille ja porukoille. Parturi kampaajan töitä Sara tekee Espoon Matinkylän Fenixissä.

 

Ota yhteyttä meihin!!

 

 

Pin up/glamour kuvaukseen erikoistuneet valokuvaajamme hoitavat kuvauslokaation, studion sekä muut käytännön asiat!

Suosittelemiamme valokuvaajia

Petri Mast · Pääkaupunkiseutu-Ammattivalokuvaaja Petri Mast on ollut Pin-up.fi:n yhteistyökumppani, sekä luottokuvaaja toiminnan alusta asti 2009. Hän on erittäin sosiaalinen ja iloinen persoona, joten hänen kanssaan on miellyttävää ja helppoa työskennellä. Hyvin verkostoituneena Petrillä on paljon yhteystyökumppaneita eri aloilta. Kymmenen vuoden kuvauskokemuksella varustettuna hän pärjää haastavissakin tilanteissa ja tekeekin muun kuvauksen ohella erittäin paljon hääkuvausta. Petrin portfolio on nähtävissä osoitteessa www.petrimast.com ja facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/PetriMastPhotography.

Petri Segerroos · Satakunta-Sujuva kielinen, mukava ja helposti lähestyttävä ihminen. Petri on kuvannut Pin-up.fi:n tyttöjä jo monen vuoden ajan ja on tällä hetkellä hakemassa lisäkoulutusta Texasissa!

Janita Ojala · Pääkaupunkiseutu-Janita Ojala on nuori, mutta erittäin lahjakas valokuvaaja Helsingistä. Rauhallinen ja sosiaalinen, sekä hyvin työhönsä keskittynyt valokuvaaja saa erittäin hienoja kuvia aikaan lokaatiossa kuin lokaatiossa. Janita itse pitää jämptisti kiinni aikatauluista ja ottaa aina asiakkaan huomioon. Janitan meriittejä kansainvälisellä tasolla on Sini Tarkkisen valokuvakollaasi Pin Up America Magazineen 2014 (Maaliskuun nro.) Janita ja Sara puuhastelevat myös valokuvaustiiminä Spin Me Around-kuvauspäivien merkeissä.

Mika Peltomaa · Tampere-Ammattivalokuvaaja Mika Peltomaa Tampereelta järjestää kuvauspäiviä lokaatioihin sekä studioon Pyynikin Trikoolla. Tavoitteena on tarjota aina mahdollisimman valmis paketti kuvauksiin ja tuoda mallien monipuolisuutta esiin. Mika on rento, rauhallinen, kärsivällinen ja heittäytyy itsekin ensin poseihin. Dokumentaarisen hääkuvauksen ammattilainen tuottaa lisäksi markkinointimateriaalia yrityksille ja mainostoimistoille ja opiskelee työn ohessa Visuaaliviestinnän Instituutissa valokuvausalan tutkintoihin. Palvelut ja portfolio: www.mikapeltomaaphotography.com

Hans Lehtinen · Rauma- Missikuvaajana tunnettu, hauska ja rento ammattilainen www.hanslehtinen.fi

Susanna Honkasalo · Pääkaupunkiseutu

Teija Härmäaho . Forssa-Iloinen ja rauhallinen valokuvaaja Forssasta. tutustu lisää www.moodphoto.fi

Anssi Viljakainen · Iisalmi- Kekseliäs Pin up-kuvaaja Iisalmesta esittäytyy www.kuvatuulos.fi

Jaakko Manninen . Jyväskylä-Kamera on pysynyt käsissäni enemmän tai vähemmän aktiivisesti kymmenen vuoden ajan. Tapahtuma- ja henkilökuvien lisäksi olen kuvannut myös omaksi ilokseni luontoa. Tämä näkyykin usein miljöötyyppisissä henkilökuvissani. Rento- ja luotettava ilmapiiri kuvaustilanteissa on itselleni tärkeätä. Pidän myös ajatuksesta, että kuvan voi toteuttaa kuvattavan henkilön kanssa yhdessä suunnittelemalla ja ideoimalla. www.jaakkomanninen.com

Anna-Maria Sulander · Jyväskylä