Kuvaajat

Susanna Honkasalo

Moi!
Olen sopivasti helsinkiläistynyt savolainen kuvaaja. Kuvaan pääasiassa bändejä, tapahtumia, muotokuvaa ja pin-uppeja. Päivätyöltäni olen luokanope ja kuvisope. Olen todella sosiaalinen, täsmällinen ja rento tyyppi. Tulen toimeen myös lasten ja eläinten kanssa. Kuvaajana en pyri niinkään luomaan kauneutta, vaan kaivamaan sen meissä kaikissa olevan kauneuden esiin.
Englanninkielinen CV ja esittely on tuolla:  http://susannahonkasalo.com/index.php/about-cv. Toimialueena on pääkaupunkiseutu. Puhun englantia toisena äidinkielenäni.

Tässä on kuvakin…

 Susanna Honkasalo

Teija Härmäaho

Teija Härmäaho (Moodphoto) – Forssalainen itseoppinut luonnonvaloa rakastava kuvaaja, romanttinen vintage tyyli lähellä sydäntä. Toimialue pääasiallisesti Häme, sopimuksesta myös muualla.

Kotisivu http://www.moodphoto.fi

Terkuin,

Teija

Jaakko Manninen

Tervehdys,

Kamera ollut käytössä aktiivisesti kymmenisen vuotta. Harrastuneisuus luontokuvaukseen näkyy usein ottamissani henkilökuvissa. Minulle on tärkeätä, että kuvauksissa vallitsee rento ilmapiiri ja että kuvattava henkilö voi myös itse kertoa mielipiteensä. Onnistunein kuva syntyykin yleensä yhdessä kuvattavan kanssa ideoimalla.

Paikkakunta: Jyväskylä

Kotisivut: www.jaakkomanninen.com

—–
jaakkomanninen83@gmail.com
www.facebook.com/JaakkoManninenPhotography
www.facebook.com/hyvantekevaisyysvalokuvanayttely

Anssi Lauri

Moi,

Mun nimi on Anssi Lauri, valokuvaaja Torniosta.
Miljöö kuvaukset onnistuu ja studio kuvatkin vielä ainakin hetken.
Kuvausten hinta, mitä Sini ehdotti ryhmässä, 3 kpl kuvaa 200€
Jos tarvetta, pystyn liikkuun myös muille paikkakunnille ja viikoillakin.
Sähposti:

https://www.flickr.com/photos/90953542@N04/sets/

Tryggve Lith

“Tryggve Lith – Sivutoiminen valokuvaaja Kirkkonummelta – Mielenkiintoisen kuvausmiljöön ja hauskan idean takia valmis liikkumaan myös kauemmaksi”

http://litin.kuvat.fi/kuvat/People/

Sini Hollström

Moi, toimin kuvaajana Lieksassa, Pohjois-Karjalassa. Olen lieksalainen naisimmeinen ja tykkään fotoilla ihmisiä. Pin up-kuvaukset aivan ihania! Mulla on paljon paljon kaikenlaista rekvisiittaa kuvauksiin, vanhoja esineitä, vaatteita, käsineitä, laukkuja, tuoleja, astioita, puhelimia, kameroita jne jne… Haaveissa ostaa vanha talo ja sinne tehdä ihana studio, sitten kun rikastun ja johonkin ihanaan vanhaan taloon rakastun! Hyvällä fiiliksellä ja asennetta fotoihin! :)

http://www.sinihollstrom.com

Vesa Rönty

Moikka!

Olen freelance kuvaaja ja työskentelen Pohjois-Suomen alueella. Olen kuvannut paljon moottoriajoneuvoja ja arktista luontoa, mutta Wild Blood lehden myötä tatuoitujen mallien kuvaaminen on tullut myös tutuksi.

http://lumotut.kuvat.fi/kuvat/Portfolio
http://vimeo.com/vesaronty
http://wildblood.fi/digilehti

-Vesa Rönty

Mika Peltomaa

Ammattivalokuvaaja Mika Peltomaa järjestää kuvauspäiviä lokaatioihin sekä studioon Pyynikin Trikoolla. Tavoitteena on tehdä kuvauspäivästä mahdollisimman vaivaton malleille ja tuoda kuvissa mallien monipuolisuutta esiin. Mika on rento, rauhallinen, kärsivällinen ja heittäytyy itsekin ensin poseihin näyttäen mitä etsitään. Dokumentaarisen hääkuvauksen palkittu ammattilainen (Vuoden Morsian 2014 -sarjan voitto) tuottaa lisäksi markkinointimateriaalia yrityksille ja mainostoimistoille sekä kehittää osaamistaan Visuaaliviestinnän Instituutin opinnoissa.

Palvelut ja portfolio: www.mikapeltomaaphotography.com

Mika Peltomaa Photography

050-3080001

www.mikapeltomaaphotography.com

www.facebook.com/mikapeltomaaphotography

MikaPeltomaa

Minna Rossi

Moikka,

Olen iloinen ja innokas valokuvaajayrittäjä Helsingistä. Olen karvaisten kamujen suuri ystävä ja mielelläni käytän lemmikkejä myös PinUp kuvauksissa aina kun on mahdollista :DPääsääntöisesti tällä hetkellä kuvaan lemmikkejä/eläimiä, ihmisiä, lapsia ja jonkin verran myös tapahtumia, kuten häitä.Toiveistasi riippuen, voidaan kuvata joko studiossa tai miljöössä. Toimialueena mieluusti pk-seutu, mutta ei ole poissuljettua sekään että suhautan muualle suomeen =) Omaan Valokuvaajan Ammattitutkinnon, jonka suoritin Treella Visuaalisen Viestinnän Instituutissa (VVI).

Minna – Valokuvaaja VAT / MRossi – Pets&People Photography

Vuorimiehenkatu 20, 00150 Helsinki

Puh: 0400 671 744

Kotisivut: www.mrossi.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Minna77?ref=hl

S-posti: minna.rossi@mrossi.fi

MinnaRossi

Samuel Glassar

Moi!

Olen nuori Vaasalainen kuvaaja ja teen kuvauskeikkoja toiminimellä RanDom photo. Tarkoituksena on laajentaa kuvaustoimintaani muoti- ja mallikuvauksen puolelle tulevaisuudessa. Olen innokas oppimaan uutta ja hyppään mielelläni tuntemattomaan. ;) Auto on käytössä joten voin liikkua muuallekin päin Suomea.

- Samuel Glassar

Puh. +35840 757 3506

s.posti sglassar@gmail.com

www.facebook.com/RnDmPhoto

SamuelGlassar

Jani Pihlaja

Hei,

Olen seinäjokinen sivutoiminen valokuvaaja. Kuvaan pääasiassa ihmisiä niin miljöössä kun studiossa. Hääkuvaus, tapahtumakuvas sekä potrettikuvaus ovat lähellä sydäntäni. Kuvauksissani ei tarvitse jännittää ;), annan tarvittaessa mielelläni ohjeita poseeramiseen.  Kuvausta olen harrastanut kymmenisen vuotta ja itseopiskelun lisäksi olen suorittanut tampereella VVI kursseja. Kuvaustyylini on melko klassinen ja pyrin aina saamaan mallin parhaat puolet esiin.

JaniPihlaja

Yhteystietoni:

Jani Pihlaja

info@topfocus.fi

http://www.Topfocus.fi

http://www.Facebook.com/topfocus.fi

unnamed